ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

10/10/10

FOOTBALL LEAGUE:ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-0

Ο Παναιτωλικός έκανε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχτεί τέρμα. Η ομάδα μας σήμερα στο ρελαντί και εν όψει του ντέρμπυ κορυφής με τον ΠΑΣ επικράτησε επί του Θρασύβουλου με 2-0, που τουλάχιστον δεν έπαιξε καταστροφικό ποδόσφαιρο και φιλοδοξούσε να παίξει ανοιχτά. Ο Καραμαλίκης έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων, όταν στο 11΄ δέχτηκε μπαλιά, κοντρολάρισε την μπάλλα με το στήθος, τρίπλαρε τον αμυντικό και βρέθηκε στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής του Θρασύβουλου. Σε εκείνο το σημείο και ενώ όλοι περίμεναν να κάνει το γέμισμα, προτίμησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ που κρέμασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλλα να αναπαυθεί στην δεξιά γωνία του τέρματός του.
Ο Θρασύβουλος έδειχνε ακίνδυνος να αντιδράσει αφού επιθετικά ήταν πολύ λίγος, ενώ μόνο ο Παληγιώργος προσπαθούσε να δημιουργήσει παιχνίδι. Η ομάδα μας χωρίς να αυξήσει ταχύτητα, κέρδιζε τις μονομαχίες και προσπαθούσε να βγει στην επιθεση, χωρίς όμως να δημιουργήσει άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Στο 43΄ ήταν η σειρά του Θεοδωρίδη να κάνει το μαγικό του, σε μια φάση που θυμίζει το πρώτο γκολ. Πάλι από δεξιά όπως επιτεθόταν ο Παναιτωλικός τρίπλαρε έναν αντίπαλο, άδειασε με κεφαλιά έναν δεύτερο και από πολύ πλάγια θέση, σχεδόν στην γραμμή του άουτ με το αριστερό έκανε μια λόμπα που κρέμασε τον αναποφάσιστο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλλα στο ίδιο σημείο με τον Καραμαλίκη. Το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε την απίστευτη επίδειξη τεχνικής του Γιώργου.
Από εκεί και μετά, ο Παναιτωλικός σε χαλαρούς ρυθμούς διατήρησε το σκορ, χωρίς να απειληθεί ο Τζενάμο σε καμμία περίπτωση. Ο διαιτητής προσπάθησε να βγάλει μπροστά τον Θρασύβουλο, αλλά δεν είχαν την ποιότητα να το καταφέρουν. Συμπερασματικά, η ομάδα μας, δεν χρειάστηκε να πιάσει μεγάλη απόδοση, αφού οι ατομικές ενέργειες Καραμαλίκη και Θεοδωρίδη τελείωσαν νωρίς το παιχνίδι.

Σειρά έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα!
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template