ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

28/9/10

Ο ΚΑΟΥΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ SENTRA 103.3

Καούνος: "Υπάρχει πολύ ταλέντο στην κατηγορία"

Ο Παναιτωλικός έχει δείξει από τη αρχή της σεζόν τις δυνατότητες του και τι μπορεί να πετύχει στο πρωτάθλημα, όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Καούνος. Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στο "Sentra 103,3" για το πρωτάθλημα της Football League, αυτό της Σούπερ Λιγκ, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Για το πως αισθάνεται που έχει παίξει σε αρκετές ομάδες μικρότερης κατηγορίας:
"Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου πηγαίνω. Για μένα είναι βασική προϋπόθεση να πραγματοποιώ τους στόχους μου όπου και αν παίζω. Και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει καλά ως ένα βαθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είναι και ότι καλύτερο να αλλάζεις περιβάλλον κάθε δύο χρόνια. Σίγουρα πρέπει να αποδείξεις κάποια πράγματα πάλι από την αρχή στο νέο φίλαθλο κόσμο της κάθε πόλης, αλλά από εκεί και πέρα δεν αποτελεί για μένα εμπόδιο αυτό. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω καλά γιατί προσαρμόζομαι εύκολα".

Για τις δυσκολίες της κατηγορίας και τα φαινόμενα διαφθοράς:
"Δεν έχει την προβολή που έχει η Σούπερ Λίγκα, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτάσει σε ένα σημείο αρκετά καλό και θα προβάλλεται σωστά. Δύσκολα θα εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και για να γίνει αυτό ρέπει να γίνουν αρκετές προσπάθειες. Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει διαφάνεια για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτή την κατηγορία και πρέπει να αξιοποιηθεί δεόντως. Πάνω από όλα πρέπει να είναι αξιοκρατικό και να μην υπάρχουν τέτοια κρούσματα".

Για τον χθεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό:
"Ήταν ντέρμπι και η παρουσία των 6000 φιλάθλων της ομάδας, το έκανε ακόμα πιο δυναμικό. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και από την αρχή δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος και σίγουρα αυτό δεν μας βοήθησε καθόλου. Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε δείξει από την αρχή ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας και το τι μπορεί να καταφέρει φέτος".

Για το πως βλέπει τον Λεβαδειακό φέτος:
"Χθες συζητούσαμε αρκετοί ποδοσφαιριστές, πως παρόλο που έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, δεν βγάζει κάτι αντίστοιχο στο γήπεδο. Το λόγο σίγουρα δεν τον γνωρίζουμε. Έχει έμπειρους και καλούς παίκτες, κι αρκετοί έκαναν τη διαφορά στην Σούπερ Λίγκα πέρυσι. Δεν ξέρω, όμως γιατί παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο".

Για το ποιος είναι ο λόγος που ο Παναιτωλικός δεν έχει βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ, παρόλο που έχει πολύ κόσμο μαζί της:
"Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο και ζει και αναπνέει για αυτό. Όλη την ημέρα ασχολείται με το ποδόσφαιρο και είναι απαιτητικός. Ήταν θέμα καθαρά διοικητικό και οικονομικό, το ότι η ομάδα δεν ανέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και δεν αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι με αυτή την διοίκηση και σε συνάρτηση με τον κόσμο που έχει συσπειρωθεί περισσότερο, αυτή την φορά θα τα καταφέρει. Η γνώμη μου είναι πως αν ανέβει κατηγορία, θα σταθεροποιηθεί κιόλας και θα γίνει δύναμη".

Για την Καλαμάτα, όπου έχει κάνει τις καλύτερες του χρονιές:
"Μαθαίνω νέα για την Καλαμάτα. Με λυπεί αυτή η κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα, γιατί την αγάπησα αυτή την φανέλα και την πόνεσα. Δυόμιση χρόνια που ήμουν εκεί, πέρασα πραγματικά πολύ ωραία και αγωνιστικά στην ομάδα και στην πόλη. Ο κόσμος κι εκεί αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Οπουδήποτε και αν παίζαμε δεν ήμασταν ποτέ χωρίς κόσμο, άσχετα που η ομάδα δεν είχε πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ξαναβρεί τον δρόμο της, και να ασχοληθεί με την ομάδα η τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι από τις λίγες πόλεις που η τοπική αυτοδιοίκηση δεν βοηθάει την ομάδα και δεν ασχολείται. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλά και να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα, και ούτε καν στη Β εθνική".

Το σχόλιο του για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα:
"Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν καλές ομάδες, και ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και για τον τίτλο, και πιστεύω ότι θα κριθεί στο τέλος. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που έχει καταντήσει μονόλογος, πιστεύω ότι θα μπούνε και άλλες ομάδες φέτος στην διεκδίκηση του τίτλου".

Για τους επιθετικούς που ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:
"Υπάρχουν πολλοί και καλοί επιθετικοί. Αν εξαιρέσουμε τον Σισέ , ο Πάντελιτς είναι για μένα πολύ καλός επιθετικός κι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Και σε άλλες ομάδες όμως υπάρχουν καλοί επιθετικοί όπως ο Τσίγκας της Κέρκυρας, ο Περόνε και ο Αναστασάκος του Ατρόμητου και άλλοι πολλοί".
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template