ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

2/9/10

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PANAITOLIKOS6.GR


Το παιχνίδι των προγνωστικών άρχισε. Μπείτε στην αρχική μας και εισάγετε τα προγνωστικά σας για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

Στο τέλος της χρονιάς οι νικητές θα κερδίσουν δώρα, που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η ομάδα του panaitolikos6.gr

Και πάλι φέτος θα παίξουμε το Παιχνίδι των Προβλέψεων για τους αγώνες της Β΄ Εθνικής. Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει απλά να είναι μέλος στην ιστοσελίδα μας (όχι μόνο στο φόρουμ).

Συνδεθείτε με τον κωδικό σας ή εγγραφείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη και ξεκινήστε με τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής πατώντας εδώ ή το κουμπί "Εισαγωγή Πρόβλεψης".

Θα πρέπει να προβλέψετε το ακριβές σκορ των αγώνων για να πάρετε 7 βαθμούς για κάθε σωστή πρόβλεψη. Όμως, πόντους κερδίζετε ακόμη κι αν βρείτε τον νικητή, χωρίς να πετύχετε το ακριβές σκορ. Ακόμη και για λάθος αποτέλεσμα παίρνετε έναν βαθμό.

Για να προβλέψετε τον Πρωταθλητή και να κερδίσετε δέκα επιπλέον πόντους ή για να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας πατήστε εδώ ή αριστερά το κουμπί "Η σελίδα μου". Δίπλα από το ψευδώνυμό σας, θα πατήσετε το εικονίδιο και θα μπορέσετε να βάλετε τα στοιχεία που θέλετε.

Τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα, γιατί λόγω της Τρόικας και του Μνημονίου δεν είναι εύκολο να βρούμε χορηγούς! Οι τελικοί νικητές θα αναδειχθούν στο τέλος της σαιζόν. Όλοι όμως όσοι συμμετάσχουν θα το διασκεδάσουν σίγουρα.

Για απορίες ή για να ρωτήσετε κάτι πατήστε εδώ

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template