ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

27/9/10

FOOTBALL LEAGUE:ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

Ένα διπλό σουβλάκι μπρος και πίσω από το ημίχρονο άρπαξε ο Κομπότης και η πιο μισητή ομάδα που έχει απομείνει σε μεγάλη κατηγορία - θυμίζουμε ότι η Προοδευτική έχει διαλυθεί, ο Παναργειακός Περιφερειακό, ο Πατραϊκός στην Γ΄.
Ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Λεβαδειακού βρέθηκε στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία των Τρικάλων ότι προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, ο Πρόεδρος της ΕΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση που λιβάνιζε τον "αθώο" Κομπότη πριν ακόμη κάνει έρευνα και βγει πόρισμα.
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας καβάλησε από νωρίς τον Λεβαδειακό που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς και γκολ. Ο Καραμαλίκης στο 30΄ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας μας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Καούνο, ο οποίος έκανε το τελικό 2-0 στο 77΄.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας δεν μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από κανέναν σταθμό της πόλης μας. Δεν ξέρουμε αν η ΠΑΕ δεν αφήνει να γίνουν μεταδόσεις μήπως και πουλήσει κανένα εισιτήριο παραπάνω. Αλλά δεν είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση αυτή. Ο Παναιτωλικός δεν είναι εμπόρευμα, είναι ιδέα. Ήδη τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβά, αλλά εκτός από αυτό υπάρχει κόσμος ακόμη και σε άλλες χώρες που περιμένει να ακούσει τον Παναιτωλικό.
Βέβαια ο κ. Κωστούλας μπορεί να μην το καταλαβαίνει αυτό, γιατί όταν ήταν μετανάστης δεν πρέπει να ασχολούταν με την ομάδα. Και πιο πριν δεν ξέρουμε. Υπάρχουν όμως άλλοι μετανάστες που περιμένουν να ακούσουν από το ίντερνετ την ομάδα.
Πόσο άλλο θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα; Δεν σας φτάνουν αυτά από τα τσικό (που θα έπρεπε να ανήκουν στον Ερασιτέχνη), δεν σας φτάνουν από το ΠΑΝ ΚΑΦΕ (μέχρι και ζωντανή μουσική είχατε κάποτε), δεν σας φτάνουν από το ΠΑΝ Σπορ (που πουλάει και αθλητικά είδη, εκτός αυτά του Παναιτωλικού), δεν σας φτάνουν από τα τάβλια με το σήμα του ένδοξου Τίτορμου που πουλάτε, από τις κούπες και από τα μπρελόκ; Πόσο άλλο; Πόσο άλλο θα δώσει αυτός ο κόσμος που δεν είναι λεφτάς όσο εσείς.
Να κάνουμε και μια πρόταση: Φτιάξτε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, πείτε τον ΠΑΝ FM, να μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες, να παίρνετε όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις και να διαφημίζετε και τζάμπα το ΠΑΝ Καφέ, το ΠΑΝ Σπορ, το ΕΜΙΛΕΟΝ και ό,τι άλλο ΠΑΝ σκεφτείτε να κάνετε. Τζάμπα λεφτά, κρίμα να τα παίρνουν οι άλλοι.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template