ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

8/9/10

ΔΙΚΕΜΕΠ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ζ. ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ

Συνάντηση της Γενικής Διευθύντριας, κα Ζέφη Δημαδάμα με τον Τούρκο Πρέσβη κ. Hasan Gogus


Η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ), κα. Ζέφη Δημαδάμα, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων της, είχε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Τούρκο Πρέσβη κ. Hasan Gogus στα γραφεία του ΔΙΚΕΜΕΠ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, η κα Δημαδάμα είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Τούρκο Πρέσβη για τις προτεραιότητες του Κέντρου με αφορμή και την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας του ΟΣΕΠ, σε μία σειρά από θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Ευξείνου Πόντου.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε η πρόθεση για εντατικοποίηση της συνεργασίας ιδιαίτερα στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης και η ενίσχυση των επαφών των δύο πλευρών, στο πνεύμα και της έντονης κινητικότητας στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας το τελευταίο διάστημα.

----------------
Σχετικά με το ΔΙΚΕΜΕΠ: Το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ) ιδρύθηκε το 1998 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, επιτελώντας μια διττή λειτουργία: από τη μία ενεργεί ως ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο κατάρτισης που εστιάζει στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και από την άλλη, αποτελεί το επίσημο / θεσμικά συνδεδεμένο think tank του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ). Το ΔΙΚΕΜΕΠ παράγει έρευνα, παρουσιάζει προτάσεις πολιτικής και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό την ενίσχυση της πολυμερούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών του ΟΣΕΠ, καθώς και με τους διεθνείς τους εταίρους.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Εύη Αγγελακοπούλου, στο email eangelakopoulou@icbss.org ή στο τηλ.: 210-3242321
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template