ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

30/9/10

ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΠΛΕ

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Πράσινο+Μπλε ,
με την εμπειρία της μηνιαίας έκδοσης και την Δωρεάν διανομή ομότιτλων περιοδικών σε γυμνάσια, λύκεια και ΑΕΙ, ΤΕΙ του νομού Αιτωλοακαρνανίας, κάνει το επόμενο βήμα, δημιουργώντας την ηλεκτρονική ενημέρωση Πράσινο+Μπλε.gr κατόπιν απαίτησης πολλών πολιτών της περιοχής και επεκτείνεται στη Δυτική Ελλάδα.
Η εβδομαδιαία ηλεκτρονική ενημέρωση Πράσινο+Μπλε.gr από τις 5 Οκτωβρίου 2010 θα έρχεται κοντά σας κάθε Τρίτη, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την οικολογία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Πάνω από 6.000 οι παραλήπτες κάθε Τρίτη, του ηλεκτρονικού Πράσινο+Μπλε.gr Απλοί πολίτες των Νομών Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αλλά και να συμβάλουν στην οποία συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει.
Μέσα από τις σελίδες μας θα αναδεικνύονται θέματα που πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε και να προβληματιστούμε, με σκοπό να μην μένουμε πλέον απαθείς. Με σύνθημα μας το « σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά » , καλούμε τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, να γίνουν υποστηρικτές μας, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής, να προστατέψουμε όσο μπορούμε τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε ότι έχει καταστρέψει η ανθρώπινη αδιαφορία. Σε αυτή την δύσκολη εποχή όπου η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, δεν είναι ώρα να εφησυχασμό
και αδιαφορία. Αντίθετα είναι ώρα για προβληματισμό και δράση.

Φιλικά
Ξύδης Τάσος
Γενικός Δντης Μ.Κ.Ο
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template