ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

14/9/10

2ο EMILEON CUP




Στο 2o Emileon Cup, που διεξήχθη στο Αγρίνιο, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Elimeon, η ομάδα του Παναιτωλικού, ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από την Κροατικη Chemο Ρrofili, με σκορ 2-0 σετ (26-10, 22-19).
Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, η ομάδα City Un ity College, έχασε από τη ν έμπειρη και θεαματική οιμ΄δα BHT Damy Rade Inowroclaw της Πολωνίας, με σκορ 0-2 (14-30, 14-24) και κατετάγη τέταρτη.
Ο Παναιτωλικός έφτασε στον τελικό, αφού κέρδισε στον ημιτελικό, την ομάδα της Πολωνίας BHT Damy Rade Inowroclaw , με τη διαδικασία των σουτ άουτ 2-1 σετ (20-21, 25-16, 8-6).
Η ομάδα Chemo Profili από την Κροατία, προκρίθηκε στον τελικό, επικρατώντας στον ημιτελικό, της Ελλην ικής City Unity College, με σκορ 2-0 σετ (24-9, 19-16).
Το τουρνουά αυτό του Beach Handball ήταν το τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, και ενταγμένο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Σιρκουί των τουρνουά ΕΒΤ.
Συμμετείχαν αξιόλογες ομάδες, που βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις σε επίπδο Ευρωπαϊκό.
Τελική κατάταξη
1. Chemo Prοfili (Κροατία)
2. Παναιτωλικός (Ελλάς)
3. ΒΗΤ Damy Rade Inowroclaw (Πολωνία)

4. City Unity College (Ελλάς)
5. Τίτορμος (Ελλάς)
6. Προοδευτική (Ελλάς)
Στον τελικό των γυναικών, η ομάδα του Παναιτωλικού, επικράτησε της Προοδευτικής, με σκο αγών 2-0 σετ (14-12, 14-11) και κατέλαβαν αντίστοιχ;α την και 2η θέση.
Στις τρεις πρώτες θέσεις απονεμήθηκαν κύπελα και ετάλια. Στη γυναιεκία ομάδα του Παναιτωλικού δόθηκε χρηματικό έπαθλο για να δημιουργηθεί μόνιμα γυναικείο τμήμα που θα εκπροσωπεί τη νπεριοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Η ανδρική ομάδα Beach Ηandball του Παναιτωλικού, τιμήθηκε με Κύπελλο, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, στο ημίχρονο του αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Παναιτωλικού και των Τρικάλων, μπροστά σε όους τους φιλάθλους του αγώνα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Σωτήρη Σταθόπουλο, ψυχή της διοργάνωσης, που προσπάθησε για ό,τι καλύτερο, στην αδελφή του Μαριλένα, για την προσπάθειά τους, τη φιλοξενία και την προθυμία τους, στο προσωπικό του καταπληκτικούη αθλητικού κέ ντρου Emikleon, στον ιδιοκτήτη, στους αθλητές των ομάδων, στους διαιτητές και κριτές και σε όλους στήριξαν το θεσμό αύτό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον κο Κωστούλα Φώτη, Πρόεδρο του Παναιτωλικού, τον κ. Πάνο Στεργίου- Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και όλους εκείνους που αγαπούν το Beach Handball και στήριξαν τη διοργάνωση αυτή (Διαιτητές: Συρεπίσιο-Μερτινιάν, Τσακανίκα-Γαβριήλ, Σλαβενίτη Κριτές-Παρατηρητές: Μπερδούση-Τσολάκου-Παζάρογλου-Καραμανλή).
Οι αγώνες καλύφθηκαν από το “Αχελώος TV”.

allsportsagrinio.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template