ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

27/9/10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - 16:00)

(30' Καραμαλίκης σουτ, 77' Καούνος σουτ)

Στο 6' δοκάρι ο Ζαχάρια

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς (78' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (73' Δέντσας), Καραμαλίκης (63' λ.τ Καούνος).

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο), Ναπολεόνι (73' Βασιλείου).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης (Θράκης), Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουμάλ - Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Τάσιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

* Στο 42' ο Γκούρμα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης, διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σχόλιο: Μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους του ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη ισάρριθμη νική του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του Γιάννη Νταλακούρα ήταν πιο ουσιαστικοί από τους αντιπάλους τους και δίκαια κατέκτησαν το τρίποντο της νίκης. Από την άλλη οι Βοιωτοί έχουν σε τρία παιχνίδια τρεις ήττες και αυτό προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην ομάδα. Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Καραμαλίκης στο 30' και στο 77' ο Καούνος.

mikriliga.com
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template