ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

2/9/10

ΦΙΛΙΚΟ:ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ιωνικός και Παναιτωλικός σε ένα ματς - ντέρμπι, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Νίκαιας παρουσία 700 περίπου φίλων του Ιωνικοί και 50 του Παναιτωλικού.

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, και με τον Άλβες να κάνει ότι θέλει έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού είχε δυο καλά σουτ στα πρώτα λεπτά, ενώ και ο Ντε Φαρία δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ολοένα και καλύτερος, αν και του λείπει η διάρκεια καθώς κουράστηκε γρήγορα. Απ την άλλη ο Μπαικαρά προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Ιωνικού, αλλά φαινόταν απελπιστικά μόνος. Στο 33 και έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κωνσταντινίδη , που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, ο Άλβες σημείωσε με κοντινό πλασέ το 1-0 προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στις κερκίδες. Σε εκείνο το σημείο ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 45 μετά από αδράνεια της άμυνας του Ιωνικού μείωσε με τον νεαρό Πασά. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου είχε και δοκάρι με τον Γκούνκελ.

Στην επανάληψή έγιναν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάτι παραπάνω από μια-δυο ευκαιρίες. O Ιωνικός είχε μια δυο καλές στιγμές και εκείνος από αντεπιθέσεις μάλιστα σε μια από αυτές ο Ντιαλό (άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του μην έχοντας κάνει καμία προπόνηση με τους υπόλοιπους) χρίστηκε σκόρερ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Παναγιωτόπουλος (88' Θεοδωρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Μελαμπιανάκης (75' Ρουσάκης), Αρβανίτης (75΄Μακράκης), Πέτρου, Σάλτο (70' Βλάχος), Πασάς (75' Μανωλιάδης), Σπυριδάκης (79'Ερρίκος), Άλβες (46' Ντιαλό), Ντε Φαρία (78' Γιόνδης), Δελήμπασης (70' Τσιμικλής).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Μπακάκης (46' Ρότσα), Βούκοβιτς (46' Γκόλιας), Αναστασιάδης, Κούσας, Γκούνκελ (69' Μόρετς), Μουμίν(75' Εντικουέλε), Μπαϊκαρά (69' Μπελεβώνης), Παπάς (46' Μπουμάλ), Καραμαλίκης (56' Δέντσας), Πασάς (68' Καούνος).

dokari.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template