ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

26/8/10

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" (SSPE) δημιούργησε βόμβες φωτιά.
Η ανάλυση δείχνει τις επιπτώσεις των βομβών πυρκαγιών στις δασικές πυρκαγιές, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με παραδοσιακά συγκροτήματα για να χειριστεί τις πυρκαγιές με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ανάγκη για άλλα μέσα φθίνουσα τάξη μεγέθους.
Αεροπορίας Fire βόμβα PRA-500 έχει σχεδιαστεί να περιέχει τις
δασικές πυρκαγιές και ζώνες πυρόσβεσης στην θύελλα των τεχνητών ατυχήματα και καταστροφές. Εφαρμόζεται σε αεροσκάφη που είναι εφοδιασμένα με το σύστημα επαναφέρετε τον βομβαρδισμό φωτιά των 500 kg, με ύψος έως και 1000 m σε ταχύτητες έως και 600 χλμ/ώρα .
Η βόμβα, που περιέχει σχεδόν μισό τόνο του πυροσβεστικού μείγματος μπορεί να καταστείλει τις φλόγες, ακόμη και στην τρομερή καταιγίδα πυρκαγιά στην περιοχή των 1000 τετραγωνικών μέτρων.
Masirovannaya σημείο να καθησυχάσουν τον βομβαρδισμό του δάσους και τεχνητές πυρκαγιές οποιασδήποτε πολυπλοκότητας σε λίγα λεπτά. Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" για δεκαετίες αφιερωμένη στον σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων δειγματοληπτικών βόμβες. Όταν ο χρόνος για τη λήψη αποφάσεων μετατροπές, είναι ειδικοί έχουν εταιρεία την αναλάβει να σχεδιάσει μια βόμβα, η οποία αποφάσισε να επενδύσει το σύνολο των στρατιωτική τεχνογνωσία, αλλά να είναι απόλυτα ειρηνική.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου τύπου του όπλο ήταν η ασφάλεια του πλήρους για τον άνθρωπο. Πρώτον, θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί, όπου όλες οι δια βίου κάηκε, και δεύτερον, ακόμα και αν κάποιος ήταν στο χώρο της έκρηξης, θα είχε λάβει, στη χειρότερη περίπτωση διάσειση.

Εν τω μεταξύ, μια νέα γενιά του ASP-500 που μπορούν να απορρίπτονται όχι μόνο με βομβαρδιστικά αεροσκάφη και επίθεση, αλλά και με την κοινωνία των Il-76 και AN-12. Αυτό το one-stop-76 προβλέπει IL φωτιά καταστολή στην περιοχή των 10 εκταρίων.

Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός πυρόσβεσης. Το πρώτο τρένο πάει βομβιστές που βάζουν έξω τη φωτιά και πυρετό, ακολουθείται από δεξαμενόπλοια IL-76 και Be-200, το οποίο hedge-hopping πρόσφατα πλημμυρισμένες περιοχές της καύσης, και, τέλος, ο ΜΙ-26 ελικοπτέρων, Mi-8 και Ka-32P από ένα χαμηλό σημείο πλανιέμαι ντάμπινγκ των τεράστιων μαζών του νερού καταργήσει εντελώς την τελευταία τσέπες της φλεγμονής. Με καλή οργάνωση, έστω και λίγα τα επίπεδα της πυρόσβεσης χαλί, δίνοντας εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, δεν θα λάβει περισσότερο από μία ώρα.
Και τώρα για την εξάντληση αγώνα με τη φωτιά μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ακόμα και μήνες με τεράστιο οικονομικό κόστος.
Με τις σημερινές τεχνολογίες του χιλιάδες τόνους νερού έπεσε από ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων (λιγότερο από το να πετά σε έναν ισχυρό κίνδυνο πυρκαγιάς), ως επί το πλείστον εξατμίζεται και πριν φτάσουν στο έδαφος. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ημέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, οι ρωσικές πιλότοι στην Ελλάδα πραγματοποιείται 17 εξόδους και μειώθηκαν συνολικά 1360 τόνους νερού, οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται. Αλλά η χρήση της TSA-500 θα αντιμετωπιστούν πλήρως από τη χιονοστιβάδα της φωτιάς όχι μόνο στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και στα Βαλκάνια και την Κριμαία στην πρώτη ημέρα της δραστικής καταπολέμησης.


i-diadromi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα ενάντια στα ξενοκίνητα κοκκινα φασιστικα ρομποτ δούλων των σοβιετικων.

Ανώνυμος είπε...

Όποιο παπαγαλάκι της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης και αν ακούσεις στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και όποιο άρθρο και αν διαβάσεις στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, που κάνουν διατεταγμένες αναλύσεις υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, στο τέλος καταλήγουν στην ίδια δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση:
Κανείς από τους άλλους, τους διαφωνούντες, δεν έχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Τι εννοούν όμως με αυτή την δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση;
Εννοούν απλά ότι....
κανείς άλλος, πλην της κατοχικής κυβέρνησης, δεν φέρνει πρόταση για έτοιμα και ζεστά 110 δις ευρώ. Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανείς άλλος. Επομένως, ουσιαστικά συστήνουν: Τα κεφάλια μέσα και «σκασμός».

Αποκρύπτουν βέβαια το σκοπό για τον οποίο προορίζονται αυτά τα 110 δις ευρώ. Ψελλίζουν κάτι για δημόσια Υγεία, για σχολεία, για ένοπλες δυνάμεις, για μισθούς και συντάξεις, αλλά αποκρύπτουν ότι αυτά τα έτοιμα και ζεστά χρήματα προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τη στήριξη του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου. Μια στήριξη το λογαριασμό της οποίας θα πληρώσει με την εξαθλίωσή του ο ελληνικός λαός.

Αποκρύπτουν βέβαια ότι υπάρχουν κι’ άλλοι δρόμοι, αλλά αυτοί δεν αποδίδουν άμεσα έσοδα για το κρατικοδίαιτο κατεστημένο. Είναι δύσκολοι και επίπονοι και στο τέλος φέρνουν την ανάπτυξη και την άνθιση για το σύνολο της κοινωνίας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template