ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

29/6/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κου ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Σε διήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο βρίσκεται ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος Μαγκριώτης. Επισκέφθηκε το εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού στο Μενίδι και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την τριετή καθυστέρηση του Α/Κ Αγίου Δημητρίου.
Σημείωσε πως μέχρι τα τέλη του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του και θα ενσωματωθεί με την Ιόνια Οδό όπως και τα δύο εκατέρωθεν τμήματα που είναι ήδη έτοιμα εδώ και καιρό.
Χαρακτήρισε «λογικό» το αίτημα για την κατασκευή ενδιάμεσου κόμβου στην περιοχή Κομπότι μιας και οι δυο κόμβοι έχουν απόσταση 35χλμ. Υποσχέθηκε και την εξέταση του αιτήματος για κόμβο στην περιοχή του Ασπροποτάμου που θα εξυπηρετεί και την περιοχή των Τζουμέρκων.
Για τον Νομό Πρέβεζας δήλωσε πως ξεκίνησαν τα έργα του άξονα Άκτιο- Αμβρακία ενώ υπό δημοπράτηση είναι το Καρτέρι-Πάργα. Υπο μελέτη είναι και το τμήμα του άξονα Ηγουμενίτσα- Πρέβεζα μέχρι τη λίμνη του Αχέρωντα μήκους 10χλμ με σκοπό να δημοπρατηθεί εντός του 2011.
Ανέφερε επίσης, ότι ο παραλιακός άξονας, η παλιά εθνική οδός Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και η σύνδεσή της με την «Ιόνια Οδό» στην Αμβρακία και στη Φιλιππιάδα, είναι ιδιαίτερης σημασίας, τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής όσο και για την οδική ασφάλεια.
Τέλος, σημείωσε ότι η μελέτη του οδικού άξονα Πρέβεζα-παράκαμψη Λούρου-Ιόνια Οδός, στον κόμβο της Φιλιππιάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά ακόμα δεν υπάρχει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

ypodomes
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template