ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

1/2/12

Επίσκεψη κ. Π. Κουρουμπλή στο Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Σήμερα, ο βουλευτής και μέλος της προσωρινής συντονιστικής Επιτροπής της Ενωτικής Κίνησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και αντιπροσωπεία των πολιτικών φορέων ΔΗΚΚΙ, Οικολόγοι Πράσινοι και ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκαν τους άστεγους που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Ρουφ και εν συνεχεία το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Γ. Αποστολόπουλος και εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων ενημέρωσαν πλήρως την αντιπροσωπεία των ως άνω φορέων αναφορικά  με τον τρόπο παροχής στήριξης και επισιτιστικής βοήθειας στους αστέγους, ζητώντας παράλληλα μεγαλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών που σχετίζονται με τη στέγαση, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αστέγων.
Η αντιπροσωπεία των πολιτικών φορέων επεσήμανε την ανάγκη συνάντησής τους με τον Υπουργό Υγείας, το Δήμαρχο Αθηναίων και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, προκειμένου με τη συνεργασία όλων να διατεθεί άμεσα ένα ολυμπιακό ακίνητο για τη φιλοξενία αστέγων, αφού προηγουμένως στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό και διατεθεί ο  αναγκαίος υλικοτεχνικός εξοπλισμός.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template