ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

6/2/12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Π.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΘΕΡΜΟΥ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Μετά από έκτακτη απόφαση της ΔΟΕ σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα 7 Φλεβάρη.
   Συνάδελφοι απεργούμε για να μην περάσει η επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική της ΤΡΟΙΚΑΣ και της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τα καινούρια απάνθρωπα μέτρα έρχονται να αποτελειώσουν τον κόσμο της εργασίας. Για μας τους εκπαιδευτικούς οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  θα προκύψουν μέσω: συγχωνεύσεων- καταργήσεων σχολείων, αξιολόγησης, μη πρόσληψης αναπληρωτών-ωρομισθίων, ειδικοτήτων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Συνάδελφοι διευθυντές, ενημερώστε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για την απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στο κέντρο του Αγρινίου

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template