ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

26/1/12

Αναφορά της Βουλευτή κ. Σοφία Γιαννακά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή σχετικά με την Αστυνομία Αιτ/νίας.

Αναφορά της Βουλευτή κ. Σοφία Γιαννακά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή σχετικά με την Αστυνομία Αιτ/νίας.


Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε στη Βουλή η Βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Σοφία Γιαννακά, σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο των οχημάτων της ελληνικής Αστυνομίας για ασφαλή οδήγηση.

Όπως αναφέρεται στην κατεπείγουσα επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, δυο πολύ σοβαρά περιστατικά με μηχανικές βλάβες σε περιπολικά της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου διαδραματίστηκαν το πρώτο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, το ένα εκ των δύο περιπολικών παρουσίασε εντελώς ξαφνικά και ενώ περιπολούσε εντός πόλης πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης με αποτέλεσμα η πορεία του να είναι ανεξέλεγκτη. Το δεύτερο περιπολικό ενώ κινούταν σε ενίσχυση της σύλληψης ατόμων που καταδιώκονταν από άλλο περιπολικό αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων, ακινητοποιήθηκε ξαφνικά από μηχανική βλάβη.

«Προτείνουμε με κατεπείγουσα διαδικασία, για όλα τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, να γίνουν ποιοτικοί έλεγχοι, ώστε να εντοπιστούν και να ακινητοποιηθούν άμεσα τυχόν ακατάλληλα για κυκλοφορία οχήματα. Επιθυμούμε, να προσφέρουμε στον έλληνα πολίτη τις καλύτερες υπηρεσίες, και για όλους τους ένστολους πολίτες ασφαλείς συνθήκες εργασίας, ώστε να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.» τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του συλλόγου που κατέθεσε η Βουλευτής στη Βουλή. 
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template