ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/1/12

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΑΚΕ/Π.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

      Η ΔΑΚΕ/Π.Ε. Μεσολογγίου  - πρώτη ΔΑΚΕ/Π.Ε. στην Ελλάδα - τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο LIBERTY έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με την παρουσία εκατό (100) και πλέον συναδέλφων και συναδελφισσών . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κ.Ε. της ΔΑΚΕ/Π.Ε.  κ. Κόκκινος Χαράλαμπος, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ κ. Παληγιάννης  Βασίλης, τα μέλη  της Κ.Ε, Κάσσιος Δημήτριος και Αγραπίδης  Αντώνιος.
        Επίσης οι πολιτευτές της Ν.Δ  του νομού κ. Παπαναστασίου Γεώργιος , κ.Μάντζιου –Κοτρολού Ελένη ,   κ. Καραπάνος Νικόλαος,  ο πρώην δήμαρχος Αιτωλικού κ. Σταράμος Κων/νος ,  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Αιτωλ/νίας κ. Σύρρος  Κων/νος  και ο πρόεδρος της  Α΄ ΕΛΜΕ  Αιτωλ/νίας κ. Κατσαρός Κων/νος.
       Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε Αγρινίου  ήταν οι κ. Αδάμης Σπυρίδων , Ιωάννου Σπυρίδων, Κολοβός Χρήστος,  Λανόπουλος Θωμάς και Γρίβας Κων/νος.
      Από τη ΔΑΚΕ /Π.Ε.  Ναυπάκτου οι κ. Λουκόπουλος  Άρης ,  Τσιριμώκος Ιωάννης  και Χαλάτσης  Ευθύμιος .Από τη ΔΑΚΕ/ΠΕ Βόνιτσας  οι κ. Λάσκαρης Νικόλαος , Παπαναστάσης Αλέξανδρος και η κ. Σταύρακα  Γεωργία.Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε Αμφιλοχίας  ο κ. Γούσιας  Βασίλειος.Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.  Πατρών ο κ.  Σταυρογιαννόπουλος Αναστάσιος.
         Ακόμη οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 2ης περιφέρειας και  της  5ης περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης  Αιτωλ/νίας.
        Στην εκδήλωση απηύθυναν  χαιρετισμό  ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ /Π.Ε. Μεσολογγίου κ. Σωτηρακόπουλος Γεώργιος , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Μεσολογγίου κ.  Τσάμης Δημήτρης , ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Αιτωλ/νίας  κ.  Σκαρμούτσος  Τάσος  και οι  περισσότεροι από τους προσκεκλημένους. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος τηε Κ.Ε  ΔΑΚΕ /Π.Ε.  κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και  η τυχερή του φλουριού ήταν η πολιτευτής της ΝΔ Αιτωλ/νίας και συνάδελφος κ.  Μάντζιου –Κοτρολού Ελένη.
      Η ΔΑΚΕ/ Π.Ε. Μεσολογγίου θα συνεχίσει τον αγώνα για την ποιοτική  αναβάθμιση της εκπαίδευσης και  του εκπαιδευτικού και για την  ανάδειξη της ΔΑΚΕ /Π.Ε . ως  πρώτη δύναμη στον  κλάδο.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template