ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

17/1/12

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - Ε.Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
Προς
1.    Βουλευτές Αιτωλ/νίας
2.    Πολιτικά κόμματα
3.    Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας
4.    Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας
5.    Μ.Μ.Ε.
6.    Κεντρική Διοίκηση Ι.Κ.Α.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και το Ε.Κ. Μεσολογγίου σε συνέχεια ομόφωνων αποφάσεών τους για μη κατάργηση του ΙΚΑ Αστακού θεωρούν ότι έστω και την ύστατη ώρα πρέπει να ανακληθεί η απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ για την κατάργηση του ΙΚΑ Αστακού για τους παρακάτω λόγους:
1.    Το ΙΚΑ Αστακού, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου με σημαντικές δυνατότητες επέκτασης της δραστηριότητάς του.
2.    Ο Δήμος Ξηρομέρου με σχετική του απόφαση προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ χώρο για την στέγασή του, πράγμα το οποίο αφαιρεί την δικαιολογία περί λειτουργικού κόστους.
3.    Δραστηριοποιούνται μεγάλης οικονομικής κλίμακας επιχειρήσεις στην περιοχή (ιχθυοκαλλιέργειες, μονάδες τουρισμού κ.λπ.).
4.    Ενδεχόμενη λειτουργία του λιμανιού στο Πλατυγιάλι, θα μεγαλώσει τον όγκο εργασίας του ΙΚΑ και αυτό απαιτεί την ενίσχυση του υφιστάμενου προσωπικού του και παραμονή του υποκαταστήματος.
5.    Συνιστά πρόσθετη ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων η μετακίνησή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα, μεσούσης της οικονομικής κρίσης.
Καλούμε τους φορείς του Νομού, τους βουλευτές, τα πολιτικά κόμματα, το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας να συντονίσουν τον βηματισμό τους ώστε να μην καταργηθεί το ΙΚΑ Αστακού.

     
 

Discover Agrinio

Βάλτος

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template