ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

4/11/10

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΘ. Ν ΖΕΡΗ


Αθανάσιος Ν. Ζέρης (Δάσκαλος) Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Μοναδική Καθαρή Φωνή της Τριχωνίδας

Γεννήθηκε στο Θέρμο Τριχωνίδας. Ολοκλήρωσε τις σχολικές του σπουδές μέσα από Εκκλησιαστικές Σχολές Μέσης και Ανωτέρας εκπαίδευσης σε Κόρινθο, Τήνο και Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων και της Σχόλης Επιστημών Αγωγής του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι απόφοιτος του Περιφερειακού Επιμορφωτικού Κέντρου Πατρών (Π.Ε.Κ.), του Φροντιστηρίου Υποψήφιων Κατηχητών και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής.
Την τελευταία τετραετία υπηρέτησε ως μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας του κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Θέρμου.
Σήμερα εργάζεται ως Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Θέρμου.
Έχει πλούσια πολιτική, συνδικαλιστική, κοινωνική και Πολιτιστική δραστηριότητα.
Διατέλεσε επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος της Τ.Ο./Ν.Δ. Θέρμου.
Είναι μέλος της ΔΑΚΕ Δασκάλων Αγρινίου-Θέρμου.
Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θέρμου.
Υπήρξε και είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος των Δ.Σ. διάφορων Πολιτιστικών Συλλόγων, με καθαρή ξεχωριστή φωνή προσφοράς και δημιουργίας.
ΙΔΡΥΣΕ: την ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΘΕΡΜΙΩΝ “ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” και δημιούργησε το κλίμα και την αναπαράσταση του, με κέρινα ομοιώματα στο Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μάνδρας-Θέρμου, μοναδικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Θέρμου και του Νομού μας, με Πανελλαδική ακτινοβολία και όχι μόνο.
Είναι ανταποκριτής και αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες και προσφέρει ακούραστα “ενημερωτική τουριστική ξενάγηση” για την ιστορία, τα μνημεία, τα περιβαλλοντικά μονοπάτια και τις φυσικές ομορφιές του Θέρμου, της Ορεινής Τριχωνίδας και γενικά όλου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Πάντα ακούραστος, με ήθος και ευθύνη για τα ιδανικά που φυλάνε Θερμοπύλες για τον ΑΝΘΡΩΠΟ πολίτη, για τον Αιτωλοακαρνάνα Έλληνα και Ευρωπαίο… γιατί ο νομός μας, η Αιτωλοακαρνανία μας, έχει δική της πορεία, δική της ιστορία, δικά της πλούτη και δικαιούται την δική της φωνή και ταυτότητα.


Γι’ αυτό: Ζούμε Δυτικά και Ψηφίζουμε δυναμικά!

Ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Γιώργο Παπαναστασίου Επιλέγουμε για Περιφερειακό Σύμβουλο τον Δάσκαλο, Αθανάσιο Ν. Ζέρη 6972242062
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template