ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/11/10

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΕ ΑΡΑΚΥΝΘΟ - ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», Παύλος Μοσχολιός συνέχισε την άμεση επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες και την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Μακρυνείας και Αρακύνθου.

«Εμείς που παλέψαμε για το νέο μεγάλο μας Δήμο χρειαζόμαστε μια ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, έχοντας στο πλευρό μας την κοινωνία»τόνισε κατά την περιοδεία του ο Παύλος Μοσχολιός.
«Η προσέλευση στις κάλπες πρέπει να είναι μαζική και μεγαλύτερη από την προηγούμενη Κυριακή» , σημείωσε επίσης, τονίζοντας την πάγια θέση που έχει εκφράσει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, ότι δηλαδή οι πολίτες του νέου δήμου, θα πρέπει να κάνουν τις συγκρίσεις τους σε θέσεις, προγράμματα, συνέπεια και έργο και να αποφασίσουν για το μέλλουν του τόπου τους.

«Ακόμα και όσοι επιχείρησαν να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου αυτές τις μέρες ξέρουν ότι η ψήφος είναι για την αυτοδιοίκηση. Απλά εγκλωβίστηκαν σε μια λογική που εγκαλεί τους δημάρχους και τους υποψηφίους για όσα δεν έκανε χρόνια τώρα η λεγόμενη κεντρική πολιτική εξουσία. Ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, συγκρίνουμε και αποφασίζουμε. Απέναντι στον λαϊκισμό και την ισοπέδωση, προτάσσουμε την ευθύνη και την αισιοδοξία», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού και ομιλία του Παύλου Μοσχολιού, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, στις 8:30 μ.μ.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template