ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

4/11/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ κου ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Τον ΟΑΕΔ Αγρινίου επισκέφτηκε μεταξύ άλλων σήμερα, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» (επικεφαλής ο Απόστολος Κατσιφάρας), συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ο κ. Αντωνόπουλος αφού συνομίλησε με τους εργαζομένους, τον προϊστάμενο, αλλά και παρευρισκόμενους πολίτες τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο ρόλος του ΟΑΕΔ είναι καθοριστικός, καθώς αποτελεί έναν σημαντικό ενδιάμεσο μηχανισμό ελέγχου και εφαρμογής των πολιτικών απασχόλησης, της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της κατάρτισης των εργαζομένων, του επαγγελματικού προσανατολισμού των ανέργων, της σύνδεσης προσφοράς και ζήτησης εργασίας, καθώς και των διαφόρων παροχών, όπως ταμείο ανεργίας, διάφορα επιδόματα κ.λπ.

Ο ρόλος του γίνεται περισσότερο κρίσιμος, σε μια περίοδο, όπου η οικονομική ύφεση θα πλήξει έντονα, την απασχόληση.

Ο βαθμός αξιοποίησης των προγραμμάτων, που υλοποιούνται μέσω του ΟΑΕΔ, θα προσδιορίσει ως ένα βαθμό και το κατά πόσο θα αμβλυνθούν οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης που βιώνουμε. Ειδικά σε μια περιφέρεια όπως η δική μας, με υψηλό δείκτη ανεργίας.

Σχετικά με την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων του οργανισμού, θα πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας, ότι η βιωματική εφαρμογή της νομοθεσίας και των διατάξεων, σε κάθε δημόσια υπηρεσία και οργανισμό, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αρχή της εξυπηρέτησης του πολίτη, με ευκρίνεια, με ευγένεια, με ταχύτητα και με κατανόηση.»

Στην συνέχεια οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο κ. Αντωνόπουλος, επισκέφτηκαν στέκια νεολαίας, όπου και άκουσαν τις απόψεις των νέων για την πολιτική γενικώς, καθώς και για τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template