ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

5/11/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ

«Επιλέξαμε από εδώ, από το ιστορικό Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, θα κλείσουμε τις προεκλογικές μας επισκέψεις, τις επαφές μας με τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Ακριβώς για να δείξουμε ότι αύριο στην Περιφέρεια δεν θα περιοριστούμε στις ανάγκες των μεγάλων αστικών κέντρων. Απεναντίας, θα διαθέσουμε όλη μας την ενέργεια για την αναζωογόνηση της υπαίθρου, για να έχουν ευκαιρίες οι νέοι μας και να μην υποχρεώνονται να εγκαταλείπουν τον τόπο τους». Αυτό επεσήμανε σήμερα (χθες) το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», κατά την επίσκεψη του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη για την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλο, έκλεισε από το Θέρμο την προεκλογική του δραστηριότητα εξηγώντας ότι η απόφαση του αυτή έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα. Να δείξει ότι η Δυτική Ελλάδα δεν είναι μόνο τα αστικά της κέντρα αλλά και οι άνθρωποι του μόχθου και της δημιουργίας, οι νέες και οι νέοι που επιλέγουν να παραμείνουν στον τόπο τους. «Σ’ αυτούς τους νέους οφείλουμε να διαθέσουμε κάθε πιθανή δυνατότητα και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μας. Να τους δώσουμε εφόδια για το μέλλον, να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ελπίδας και προοπτικής, μια νέα βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσουν το μέλλον τους», είπε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής. Είχε δε την ευκαιρία να αναλύσει βασικούς άξονες του προγράμματος του για την Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανία ενώ αναφέρθηκε και στις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα. «Ο Πρωθυπουργός μας απέδειξε ότι είναι κοντά στη Δυτική Ελλάδα, ότι διατηρεί στο ακέραιο τους δεσμούς του με την περιοχή, ότι θα είναι αλληλέγγυος στις προσπάθειες μας, ότι θα βρούμε ευήκοα ώτα στις διεκδικήσεις μας για την αναδημιουργία της Περιφέρειας μας και τον ίδιο ισχυρό σύμμαχο», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Τέλος ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε εκ νέου και στο δίλημμα των εκλογών της Κυριακής: «Στις εκλογές της Κυριακής έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε εκείνους που πίστεψαν τον νέο θεσμό, που βλέπουν στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση την μεγαλύτερη ευκαιρία αναγέννησης της παραμελημένης ελληνικής περιφέρειας, που είναι αποφασισμένοι να σταθούν στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης και της προάσπισης των δικαιωμάτων του πολίτη. Με σχέδιο, με όραμα, με ρεαλισμό και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Και ανάμεσα σε εκείνους που αντιστρατεύτηκαν την θέσπιση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, την πολέμησαν και βλέπουν τις εκλογές μόνο ως ευκαιρία καταγραφής κομματικών δυνάμεων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πισωγυρίσματα. Την Κυριακή ψηφίζουμε θετικά. Δίνουμε ψήφο ελπίδας και προοπτικής στη Δυτική Ελλάδα, δίνουμε ψήφο στο δικαίωμα μας στην πρόοδο».

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template