ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

24/11/10

Ο Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

     Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων που με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» αποτελούν το νέο Δήμο Αγρινίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός παραβρέθηκε χθες (Δευτέρα 23/10/2010 ) στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συζητήσει με το Δήμαρχο Νεάπολης, κ. Κώστα Καπελάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.
     Ο Δήμαρχος Νεάπολης, κ. Κώστας Καπελάκης,  προσφωνόντας τον κ. Μοσχολιό, τον συνεχάρη για την εκλογή του  και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Νεάπολης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφού τα τελευταία χρόνια κατασκευάστηκαν μια σειρά από σημαντικά έργα υποδομής.
     Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός στην αντιφώνησή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα, γιατί βρίσκομαι σε ένα ιστορικό δήμο, σαν αυτόν την Νεάπολης, ο οποίος προέκυψε πολύ νωρίς από εθελούσια συνένωση. Τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και αφορούν τόσο στην ανάπτυξη της περιοχής, όσο και στην εξυπηρέτηση του πολίτη στο νέο μεγάλο μας Δήμο. Έχουμε όμως σχέδιο και για τα μικρά και για τα μεγάλα ζητήματα των περιοχών που θα απαρτίζουν πλέον το μεγάλο μας Δήμο. Ο αγώνας απέναντι στην κεντρική εξουσία θα είναι διαρκής και αταλάντευτος για να αποκτήσει ο τόπος μας όσα αξίζει και όσα του έχουν στερήσει για χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να τονίσω ότι δεν περισσεύει κανένας, όποια παράταξη κι αν υποστήριξε στις πρόσφατες εκλογές και όποια και αν είναι η πολιτική του τοποθέτηση. Πρόκειται για μια δουλειά που θα την κάνουμε όλοι μαζί»
     Ο κ. Μοσχολιός στάθηκε, επίσης, ιδιαίτερα σε δύο σημεία στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους δημοτικούς συμβούλους της Νεάπολης και ανέφερε: «Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά προς όλους τους δημότες και προς εσάς, ότι οι υπηρεσίες της καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, τα έργα αυτεπιστασίας κ.λ.π. θα παραμείνουν στις σημερινές έδρες των δήμων και μάλιστα σκοπεύουμε να ενισχύσουμε αυτές τις δραστηριότητες με νέο εξοπλισμό που θα τις καθιστούν πιο λειτουργικές. Επίσης, επειδή πολλά ακούστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, σε ότι αφορά τα δημοτικά τέλη, θα συνεχίσουμε την ίδια κοινωνική πολιτική που εφαρμόσαμε και στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template