ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

12/11/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Συνάντηση με πολίτες στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στο Αγρίνιο είχε σήμερα (χθες) το μεσημέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο».

Ο κ. Κατσιφάρας στις συναντήσεις του κάλεσε τους πολίτες να δώσουν παρών στις κάλπες την Κυριακή και με την ψήφο τους να ενισχύσουν τον θεσμό της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. «Εμείς καλούμε τους πολίτες να πάνε στις κάλπες, να μην επιλέξουν την εποχή και με την ψήφο τους να δώσουν ισχυρή εντολή στο δικαίωμα μας στην πρόοδο, στην κοινωνική ευημερία και αλληλεγγύη, στην ανάπτυξη του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης περιόδευσε, επίσης, στο Αγρίνιο, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλο. Στις επαφές του αναφέρθηκε σε βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για την βελτίωση των υποδομών στην Αιτωλοακαρνανία και την διαμόρφωση όρων ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής. «Η Αιτωλοακαρνανία έχει όλες τις προϋποθέσεις ν’ αποτελέσει βασικό κρίκο στην πορεία ανάπτυξης όλης της Δυτικής Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας, προσθέτοντας ότι «το γόνιμο έδαφος που υπάρχει από την δουλειά των αιρετών της Αυτοδιοίκησης είναι η ισχυρή βάση πάνω στην οποία θα οικοδομήσουμε το Αύριο».

Ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε ακόμα ότι «αυτή την Κυριακή πάμε στις κάλπες και ψηφίζουμε για τον τόπο μας. Επιλέγουμε εκείνους που μπορούν να δώσουν ώθηση στη Δυτική Ελλάδα, εκείνους που πιστεύουν στη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη και έχουν σχέδιο να βγάλουν την Περιφέρεια από την υστέρηση και την στασιμότητα».

Επίσης, αναφορά έκανε και στον χαρακτήρα του νέου θεσμού ο οποίος, όπως είπε, με ισχυρή διεκδικητική βούληση και πολιτική παρέμβαση, έρχεται να δώσει φωνή στην κοινωνία, να αγωνιστεί για τα οράματα και τις ιδέες της, για την κοινωνική συνοχή και πρόοδο.
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template