ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

1/11/10

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Α. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» επισκέφθηκε σήμερα (χθες) το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο».

Ο κ. Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με διοικητικά στελέχη, γιατρούς, εργαζόμενους αλλά και ασθενείς των νοσοκομείων και να δει από κοντά τις ελλείψεις που καταγράφονται στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Όπως τόνισε, η ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και θα αποκαταστήσει την καλή λειτουργία και των δύο νοσηλευτηρίων επισημαίνοντας παράλληλα ότι η προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών, υπό τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, είναι αξιέπαινη.

ΜΕ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Αύριο (σήμερα) Τρίτη ο κ. Κατσιφάρας θα μιλήσει σε εκδήλωση ετεροδημοτών από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στην Αθήνα (ώρα 6.30 μ.μ.).

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template