ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

4/10/10

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 2010

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 2010

Για ένατη συνεχή χρονιά η COSMOTE, προκηρύσσει το πρόγραμμα Υποτροφιών της για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011. Οι Υποτροφίες COSMOTE, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ η καθεμία, απονέμονται σε δέκα (10) πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού Τομέα, με στόχο την ενίσχυση των πανεπιστημιακών σπουδών τους.

Βασικές προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών ορίζονται:

Η ελληνική ιθαγένεια των υποψηφίων.
  1. Η εισαγωγή των υποψηφίων υποτρόφων σε οποιοδήποτε Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας μας.
  2. Οι υποψήφιοι υπότροφοι να έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος 2010 από δημόσιο Λύκειο ενός εκ των νομών: Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου, Ιωαννίνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Λέσβου, Χαλκιδικής και Χανίων.
  3. To Πανεπιστήμιο στο οποίο ο υποψήφιος υπότροφος θα εγγραφεί και θα παρακολουθεί τα μαθήματα, να βρίσκεται σε διαφορετικό νομό από το νομό που βρίσκεται το Λύκειο αποφοίτησής του.
  4. Η οικονομική αδυναμία των υποψηφίων υποτρόφων να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες ένεκα των σπουδών τους.
  5. Η υποβολή της σχετικής αίτησης και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους υποψηφίους υπότροφους, εντός των χρονικών πλαισίων των καταληκτικών ημερομηνιών.

Σημειώνεται ότι πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια θα ληφθούν υπόψη (άτομα με ειδικές ανάγκες, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, κλπ).

Επιπρόσθετα, η COSMOTE, ανάλογα του αριθμού και του επιπέδου των υποψηφιοτήτων, δύναται να προβεί στην απονομή Τιμητικών Διακρίσεων αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η κάθε μία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης στην ενότητα "Οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης".

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης είναι η 17/10/2010


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template