ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

29/10/10

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Κάλεσμα συμμετοχής και συστράτευσης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, απηύθυνε από τον Άγιο Κωνσταντίνο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Πλήθος πολιτών παρακολούθησε την ομιλία του υποψηφίου, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου και που, λόγω της βροχόπτωσης, πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια της περιοχής.
«Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας και νιώθω περήφανος που απευθύνομαι ειδικά στον Άγιο Κωνσταντίνο που τόσα έχει προσφέρει στο Αγρίνιο και που έχει μεταγγίσει τις προοδευτικές ιδέες και την εργατικότητα από τα μέρη όπου άνθισε ο ελληνισμός, τον Πόντο και την Μικρασία.», είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Μοσχολιός για να τονίσει ότι το μήνυμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη είναι κρίσιμο για το παρόν και το μέλλον της χώρας αλλά και τη σημασία της μεγάλης ευκαιρίας, του Καλλικράτη, μιας ευκαιρίας που όπως επισήμανε δεν πρέπει και δεν πρόκειται να πάει χαμένη.
Ο κ. Μοσχολιός, τόνισε στη συνέχεια πως «όταν οι άλλοι διακατέχονταν από σύγχυση για τις επιλογές τους, εμείς δουλεύαμε, κάναμε τον απολογισμό μας και συντάσσαμε το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο που καλύπτει όλες τις γεωγραφικές ενότητες και τις ανάγκες του νέου μεγάλου δήμου μας. Και για το λόγο αυτό εμείς, ένα μήνα μετά την πρώτη μας επαφή στο Παπαστράτειο είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το νέο δήμο. Το 15ο δήμο της χώρας με τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και δυναμικός ώστε να αποτελέσει τον 3ο πόλο της Δυτικής Ελλάδας. Και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί μου δώσατε τη δύναμη να επιδιώξουμε και να πετύχουμε το στόχο μας».
Ο κ. Μοσχολιός αναφέρθηκε στις ανέξοδες υποσχέσεις και τις σκόρπιες ιδέες που ακούστηκαν την ύστατη ώρα για να θυμίσει ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από την δημοτική αρχή εδώ και χρόνια γίνονται αντικείμενο μίμησης μόλις τώρα. «Ο κ. Σταμάτης τώρα προσπαθεί να υποσχεθεί πράγματα που εμείς έχουμε ήδη πραγματοποιήσει. Εμείς για την τρίτη ηλικία φτιάξαμε το ΚΑΠΗ του Αγ. Κωνσταντίνου. Για τις γυναίκες και τις μητέρες έχουμε παιδικούς σταθμούς με 700 παιδιά χωρίς τροφεία. Για τα παιδιά διαθέσαμε κτήριο για το Χαμόγελο του Παιδιού και οικόπεδο για την ΕΛΕΠΑΠ. Εμείς φτιάξαμε κοινωνικό παντοπωλείο και ενισχύσαμε τη Δημοτική Συγκοινωνία και για όλα αυτά είμαστε περήφανοι. Και γι’ αυτό μπορούμε σήμερα να δεσμευτούμε και εγώ να δεσμευτώ προσωπικά, ότι αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος του Αγρινίου, παραθέτοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου δήμου, τονίζοντας πως με την σύνθεση και αξιοποίηση αυτών των πλεονεκτημάτων, μπορούν να υπάρξουν προϋποθέσεις παραμονής του κόσμου με την εξασφάλιση ενός βιώσιμου εισοδήματος.
Ακολούθησε η παράθεση των βασικών αξόνων του προεκλογικού προγράμματος του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» και κάλεσμα στους υπολοίπους υποψηφίους που πρωταγωνίστησαν για χρόνια στα πολιτικά πράγματα της περιοχής, να κάνουν και αυτοί τον απολογισμό τους.
«Μένουμε εδώ, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας, έχουμε όρεξη για δουλειά και έχουμε αποδείξει στην πράξη τη σημασία που δίνουμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας. Μαζί σας καλώ να καταστήσουμε τον νέο δήμο Αγρινίου, πρώτο δήμο της χώρας. Και η νίκη που θα έρθει δεν θα είναι νίκη δική μου ή του συνδυασμού μας. Θα είναι νίκη της κοινωνίας, νίκη των παιδιών μας.» είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στον Άγιο Κωνσταντίνο ο Παύλος Μοσχολιός.


 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template