ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

11/10/10

ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ


«Τώρα γελάμε, μετά μπορεί να κλαίμε»


Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Στάθης Καραμαλίκης μίλησε στο «Sentra 103,3» και στην εκπομπή Καμμένοι στο ζέσταμα, με τους Πέτρο Πολυχρονίδη και Μάνο Σπανόπουλο.

Ο άσος των «κυανοκίτρινων» τόνισε ότι η επιτυχία από την αποτυχία απέχει ελάχιστα και γι αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για το καλό ξεκίνημα και το παιχνίδι με το Θρασύβουλο:

Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε καλά. Η ομάδα έχει αυτοσυγκέντρωση. καθώς και ποιοτικό ρόστερ κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταφέρνουμε σε λίγες φάσεις να βάζουμε γκολ. Ο Θρασύβουλος έχει καλή ομάδα φέτος. Έχει βέβαια μικρότερο μπάτζετ απ' ό,τι πέρυσι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς δεν παίζουν τα μπάτζετ μπάλα.

Η ομάδα της Φυλής ήταν πολύ καλή στο μεταξύ μας παιχνίδι. Εμείς γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που ήταν στην τρίτη θέση.

Αν παίζαμε μετά από δυο μήνες θα λέγαμε ότι πρόκειται για ντέρμπι και ότι ο πρώτος αντιμετωπίζει τον τρίτο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να κερδίζω με τον Παναιτωλικό. Και για την τελευταία μας νίκη αξίζουν μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Για τις βλέψεις της ομάδας:

Εχουμε παίξει μόλις πέντε παιχνίδια και έχουμε άλλα 29, στα οποία μπορούν να γίνουν τα πάντα. Τώρα γελάμε, αλλά μετά μπορεί και να κλαίμε.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε σοβαροί, να δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, ούτως ώστε να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα.[

Εχουμε πολύ δουλειά. Ο κόσμος διψάει για διάκριση, γιατί την περιμένει πολλά χρόνια κι εφέτος θεωρώ είμαστε σε θέση να του τη δώσουμε. Ο κόσμος ενθουσιάζεται και απογοητεύεται γρήγορα.

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και για τον πρόεδρο της:

Είναι απίστευτη η δουλειά που γίνεται στον Παναιτωλικό. Ο πρόεδρος της ομάδας, ο κύριος Κωστούλας, έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις. Αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται με τις πράξεις του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που βγαίνει και λέει ότι αγαπάει την ομάδα και ότι έγινε ξαφνικά φίλαθλος και επενδύει τα λεφτά μου σε αυτήν. Ο κύριος Κωστούλας αγαπάει αυτό που κάνει. Το προπονητικό κέντρο που δημιούργησε είναι από τα καλύτερα.

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Γιάννινα:

Η ομάδα του ΠΑΣ είναι πολύ καλή και έχει και πολύ κόσμο που την ακολουθεί. Έχει κρατήσει το ρόστερ της Σούπερ Λίγκ και αυτό είναι καλό. Θα ήθελα να ανέβει ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία γιατί το αξίζουμε και οι δυο.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή:

Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και δεν έχουμε τεράστιες φιλοδοξίες για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Βέβαια θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο μακριά μπορούμε. Αλλά αν τύχει κάτι καλό, καλώς να έρθει.

goalday.gr
 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template