ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

18/9/10

FOOTBALL LEAGUE:ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με οδηγό το περυσινό διπλό στο Εύοσμο προετοιμάστηκε ο Παναιτωλικός και αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη.
H αποστολή για τον αγώνα είναι:Τσεννάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Ρότσα, Καούνος, Μπουμάλ, Παππάς, Θεοδωρίδης, Μπακάκης, Καραμαλίκης, Δέντσας, Μουμίν, Αναστασιάδης, Μόρετς, Γκούρμα, Γκούνκελ, Βούκοβιτς, Εντζενγκουέλε , Παλαιολόγος, Πασάς. Ελπίζουμε η ομάδα να τα καταφέρει ξανά και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους οπαδούς του και μεγαλύτερη αισιοδοξία για την συνέχεια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ

Επικεντρώνεται στον Παναιτωλικό

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι επικεντρώνονται πλέον στο στόχο, που είχε τεθεί ευθύς εξαρχής: συμμετοχή στα play-off του Πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό και κοιτάζοντας το Κυριακάτικο παιχνίδι με το δυνατό Παναιτωλικό, συνεχίστηκε η προετομασία τους και σήμερα. Οι παίκτες, που συμμετείχαν στο χθεσινό αγώνα ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (έναρξη προπόνησης 16:30). Για αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο του Ευόσμου.
Οι φίλαθλοι του Αστέρα θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σήμερα και αύριο από την επίσημη μπουτίκ της ΠΑΕ (Μ.Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου γωνία), ενώ οι θύρες του γηπέδου την Κυριακή θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη, δηλαδή στις 15:00, οπότε και θα μπορούν να προσέλθουν από νωρίς. Σύμφωνα, πάντως, με ενημέρωση από την πλευρά του Παναιτωλικού στο γήπεδο του Ευόσμου θα βρεθούν και περίπου 200 Αγρινιώτες.

ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣ.

Διαιτητές:

ΤΙΚΑΣ ΤΡ. (ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
Βοηθοί: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ), ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ Ν. (ΠΙΕΡΙΑΣ)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

80 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕ Η ΝΔ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template