ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ----------- ">ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: stratosetoloakarnania@gmail.com

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

9/9/10

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

O Γιώργος Παπαναστασίου γεννήθηκε το 1966. Πατέρας του είναι ο Παντελής Παπαναστασίου και μητέρα του η Ειρήνη Μωραίτη.

Τελείωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Αγρίνιο. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και απέκτησε το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού το 1992. Ως φοιτητής εκλεγόταν επανειλημμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ το οποίο και εκπροσώπησε ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος σε τρία συνεχόμενα πανσπουδαστικά συνέδρια της Ε.Φ.Ε.Ε. Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού. Από το 1993 ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός και στην εταιρεία Μεταλλοπλαστική Αγρινίου ΑΒΕΕ.

Το 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Το 1999 εκλέγεται Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αιτ/νίας (ΑΝΑΙΤ Α.Ε).

Στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το 2000 εκλέγεται μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος Αιτ/νίας και στη συνέχεια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Το 2002 ορίζεται Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας .

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος. Το Μάρτιο του 2004 εκλέγεται Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νίας θέση στην οποία επανεκλέγεται το 2007 και διατηρεί έως σήμερα.

Από το Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο).

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Ζαπαντιώτη δικηγόρο και έχουν δύο γιούς.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΠΑΠΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ. ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΚΟΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

 

Discover Agrinio

Βάλτος

#

.

Στράτος Αιτωλοακαρνανίας Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template